Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29937
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСущенко О. А.-
dc.contributor.authorВовк К. М.-
dc.date.accessioned2023-08-15T09:18:00Z-
dc.date.available2023-08-15T09:18:00Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНаскрізна програма практики для студентів спеціальності 242 "Туризм" освітньої програми "Туризм" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. А. Сущенко, К. М. Вовк; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (1,14 МБ).  — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 21 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 19-20.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29937-
dc.description.abstractПодано загальні положення, мету, завдання, зміст і структуру різних видів практик: виробничої, науково-дослідної, тренінгу та переддипломної. Описано процес організації, принципи керівництва та контролю проходження за видами практик. Визначено порядок звітності за результатами практик, їхнього захисту та підсумкового контролю. Рекомендовано для студентів ІІІ, ІV курсів спеціальності 242 "Туризм" освітньої програми "Туризм" першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectтуризмru_RU
dc.subjectпрограма практикиru_RU
dc.subjectбакалаврru_RU
dc.subjectнаскрізна практикаru_RU
dc.subjectорганізація практикиru_RU
dc.subjectконтроль проходженняru_RU
dc.subjectзвітністьru_RU
dc.subjectзахистru_RU
dc.subjectпідсумковий контрольru_RU
dc.titleНаскрізна програма практики для студентів спеціальності 242 "Туризм" освітньо-професійної програми "Туризм" першого (бакалаврського) рівняru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2023-Сущенко О А, Вовк К М.pdf655,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.