Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30016
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПтащенко О. В.-
dc.date.accessioned2023-08-30T11:51:38Z-
dc.date.available2023-08-30T11:51:38Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСвітова економіка та міжнародні економічні відносини. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. В. Птащенко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (138 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.— 42 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 40-41.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30016-
dc.description.abstractПодано контрольні запитання та методичні рекомендації, які призначені для поглиблення, конкретизації та закріплення знань, отриманих у ході вивчення теоретичної частини навчальної дисципліни. Розглянуто на прикладах практичні ситуації, пов’язані зі становленням міжнародної комунікації, формуванням та здійсненням міжнародних економічних відносин. Рекомендовано для студентів спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectміжнародні економічні відносиниru_RU
dc.subjectЗЕДru_RU
dc.subjectсвітова економікаru_RU
dc.subjectміжнародна економікаru_RU
dc.subjectТНКru_RU
dc.subjectсвітовий ринокru_RU
dc.titleСвітова економіка та міжнародні економічні відносини. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» першого (бакалаврського) рівняru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2021-Птащенко О В.pdf589,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.