Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30158
Название: Фінансування університету. Проблеми, варіанти рішень
Авторы: Пономаренко В. С.
Ключевые слова: фінансування
університет
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Пономаренко В. С. Фінансування університету. Проблеми, варіанти рішень : монографія / В. С. Пономаренко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. – 100 с.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання формування державного замовлення на фахівців із вищою освітою у його взаємодії із правилами прийому до ЗВО та системою фінансування. Обґрунтовано необхідність у спеціалізації ЗВО на певних технічних та природничих спеціальностях, що потребують потужної лабораторної бази, без якої неможливо підготувати компетентних фахівців із вищою освітою. Сформульовано пропозиції щодо створення окремих бюджетних програм для компенсації витрат ЗВО на проведення акредитації та для компенсації плати за фактичні витрати на комунальні послуги студентам, які проживають у гуртожитках. Запропоновано економічно обґрунтовані зміни до системи розподілу видатків державного бюджету між закладами вищої освіти на основі показників їхньої освітньої, наукової та міжнародної діяльності. Запропоновано механізми зацікавлення суб’єктів господарювання до інвестування в освіту та науку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30158
Располагается в коллекциях:Монографії (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2021 - Пономаренко В С.pdf1,66 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.