Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30541
Название: Інноваційний розвиток господарської діяльності Індустрії 4.0 в умовах цифрової економіки
Авторы: Внукова Н. М.
Ключевые слова: Індустрія 4.0
Google Trends
цифрова економіка
інноваційний розвиток
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Інноваційний розвиток господарської діяльності Індустрії 4.0 в умовах цифрової економіки / Н.М. Внукова // Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку ХХІ століття : матеріали ХІ Міжнародної науково-практичної конференції, 17-18 жовтня 2023 р. : тези допов. - Одеса: Одеський національний технологічний університет, 2023. - С. 42-44.
Краткий осмотр (реферат): Індустрія 4.0 і інноваційний розвиток господарської діяльності у цій сфері є пріоритетним напрямом змін у цифровій економіці ЄС. Експрес методом визначено рівень зацікавленості користувачів Google темами цифровізації та Індустрії 4.0 в окремих країнах ЄС порівняно з Україною протягом року на різні дати. Відзначено позитивним спорідненість висхідних трендів на збільшення рівня зацікавленості темами Індустрії 4.0 і цифровізації в Україні і обраних країнах ЄС. Суттєве зростання зацікавленості щодо цифровізації за останній рік в Україні має позитивно вплинути на інноваційний розвиток господарської діяльності Індустрії 4.0.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30541
Располагается в коллекциях:Статті студентів (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Внукова _НМ_ТЕзи.pdf798,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.