Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30625
Название: Бренд підприємства та формування його стратегії в умовах економіки вражень
Авторы: Ястремська О. О.
Ключевые слова: бренд
раціональні результати
емоційні результати
економіка вражень
стратегії брендів
VUCA-world
BANI-world, матриця позиціонування брендів та їх стратегій
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Ястремська О. О. Бренд підприємства та формування його стратегії в умовах економіки вражень / О. О. Ястремська // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України: зб. тез доповідей І Всеукр. наук.-практ. конф., 14-15 листопада 2023 р. – Харків : Нац. техн. ун-т «Харків. політехн. ін-т», 2023. – Ч. 1. - С. 274 – 281.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано доцільність використання бренду підприємства для забезпечення ефективності та успішності його функціонування в умовах економіки вражень, коли саме враження створюють найбільшу частку доданої вартості продукції. Розглянуто особливості функціонування підприємств та використання їх брендів в умовах VUCA-world та BANI-world, що підтверджують необхідність використання емоційних моделей прийняття рішень. Проаналізовано раціональні та емоційні результати використання брендів на машинобудівних підприємствах, розраховано інтегральні показники на основі часткових показників раціональних та емоційних результатів. Запропоновано методичний підхід до формування стратегій використання брендів на основі матриці, що побудована за інтегральними показниками раціональних та емоційних результатів використання брендів, в якій позиціоновано досліджувані підприємства. доведено доцільність розмежування квадрантів матриці з використанням положень теорії нечітких множин. Розроблені теоретичні та практичні пропозиції формування брендів та стратегій їх використання дозволять врахувати сутність і змістовність брендів, уможливити якомога більш результативне їх застосування в умовах функціонування економіки вражень та мінливого зовнішнього середовища.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30625
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ястремська_тези.pdf210,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.