Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30951
Название: Чинники вибору рослинних олій для закладів ресторанного господарства
Авторы: Черевична Н. І.
Середенко В. В.
Ключевые слова: рослинна олія
точка димлення
температура димлення
заклади ресторанного господарства
смаження
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Черевична Н. І. Чинники вибору рослинних олій для закладів ресторанного господарства / Н.І. Черевична, В.В. Середенко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : матеріали ІІ Міжнар. наук.-прак. інтернет-конф., 2 листопада 2023 р. : тези допов. – Харків : Державний біотехнологічний ун-т, 2023. – С. 436-437.
Краткий осмотр (реферат): У публікації подано інформацію про ефективність використання різних видів олій для процесів смаження як одного з ключових показників у ресторанному бізнесі. Зазначено, що використання рослинних олій для приготування їжі у закладах ресторанного господарства визначається їх поведінкою за певного температурного режиму. Надано технологічні характеристики деяких видів рослинних олій за температурою їх димлення. Проаналізовано підходи до вирішення цього питання з метою підвищення якості та корисності страв.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30951
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.