Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30974
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чернуха Т. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-24T21:46:59Z | - |
dc.date.available | 2024-01-24T21:46:59Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Чернуха Т. С. Формування лояльності до бренду компанії в глобальному економічному середовищі / Т. С. Чернуха // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 25 листопада 2022 р. : тези допов. – Харків, 2023. – С. 995-998. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30974 | - |
dc.description.abstract | Один із важливих аспектів дослідження брендування – це розгляд його в глобальному економічному контексті. Сучасна компанія, прагнучи до успіху, повинна ефективно функціонувати не тільки на регіональному рівні, але й у міжнародному бізнес-середовищі. Актуальність дослідження визначається тим, що, наш світ насичений великою кількістю продуктів та послуг, формування лояльності до бренду є критично важливою для успішного функціонування будь-якої компанії. Глобалізація економіки та посилення конкуренції ставлять перед підприємствами завдання не лише здобути нових клієнтів, але й утримати вже існуючих. У цьому контексті, ретельне вивчення стратегій формування лояльності до бренду набуває надзвичайної актуальності. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | брендинг | ru_RU |
dc.subject | лояльність | ru_RU |
dc.subject | глобалізація | ru_RU |
dc.subject | компанія | ru_RU |
dc.title | Формування лояльності до бренду компанії в глобальному економічному середовищі | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Статті (МЕМ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
TEZU_2023 (2).pdf | 662,81 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.