Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/3131
Title: | ДЕЯКІ АСПЕКТИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА |
Authors: | Шалигін С. К. |
Keywords: | конкурентоспроможність виробництво промислова продукція підприємство продукція |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ХНЕУ |
Citation: | Шалигін С.К. Деякі аспекти конкурентоспроможності продукції підприємства / С.К. Шалигін // Управління розвитком. - 2013. - №4. - С. 3 - 4 |
Abstract: | Розглянуто теоретичні основи конкурентоспроможності продукції підприємства. Установлено, що некоректно ототожнювати конкурентоспроможність з рівнем якості та технічним рівнем продукції, а також конкурентоспроможність підприємства і продукції. Доведено, що кількість критеріїв конкурентоспроможності залежить від виду та складності продукції в технічному та експлуатаційному відношенні. Рассмотрены теоретические основы конкурентоспособности продукции предприятия. Установлено, что некорректно отождествлять конкурентоспособность с уровнем качества и техническим уровнем продукции, а также конкурентоспособность предприятия и продукции. Доказано, что количество критериев конкурентоспособности зависит от вида и сложности продукции в техническом и эксплуатационном отношении. The theoretical bases of competitiveness of enterprise output are considered. It is established that it is incorrect to identify competitiveness with a degree of quality and goods’ technological level, as well as competitiveness of an enterprise and goods. It is proved that the number of competitiveness criteria depends on a kind and complexity of goods in technical and operational relation. |
URI: | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3131 |
Appears in Collections: | № 4 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Шалигін С.К. ДЕЯКІ АСПЕКТИ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВА.pdf | 381,58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.