Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31508
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іващенко Г. А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-13T20:23:27Z | - |
dc.date.available | 2024-02-13T20:23:27Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Інформаційно-аналітичний інструментарій міжнародного бізнесу: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» освітньої програми «Міжнародний бізнес» першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. Г. А. Іващенко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 14 с. (Укр.мова) | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31508 | - |
dc.description.abstract | Наведено перелік тем та ключових питань, які буде розглянуто під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, форми та методи оцінювання, а також рекомендована література. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» освітньої програми «Міжнародний бізнес» першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | міжнародний бізнес | ru_RU |
dc.subject | інструментарій | ru_RU |
dc.subject | аналіз | ru_RU |
dc.subject | методика | ru_RU |
dc.subject | показник | ru_RU |
dc.subject | інформаційне забезпечення | ru_RU |
dc.title | Інформаційно-аналітичний інструментарій міжнародного бізнесу: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» освітньої програми «Міжнародний бізнес» першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Appears in Collections: | Методичні матеріали (МЕВББ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
поз.12_ Інформаційно-аналітичний інструментарій міжнародного бізнесу.pdf | 453,33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.