Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32121
Название: До питання визначення місцезнаходження юридичної особи
Авторы: Трофименко Д. С.
Ключевые слова: релокація
місцезнаходження юридичних осіб
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Трофименко Д. С. До питання визначення місцезнаходження юридичної особи / Д. С. Трофименко // Права та основоположні свободи людини у контексті євроінтеграції України : матеріали круглого столу присвяченого Дню юриста, що проведений кафедрою цивільно-правових дисциплін і трудового права імені професора О.І. Процевського та кафедрою державно-правових дисциплін, кримінального права і процесу факультету історії та права Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, 4 жовтня 2023 р. : тези допов. - Харків, 2023. – С. 83-85.
Краткий осмотр (реферат): Державна програма релокації бізнесу була запроваджена на підставі розпорядження Кабінету Міністрів України від 25.03.2022 № 46-р «Про затвердження плану невідкладних заходів з переміщення в разі потреби виробничих потужностей суб’єктів господарювання з територій, де тривають бойові дії та/або є загроза бойових дій, на безпечну територію», який затверджено план заходів релокації підприємств. Релокація підприємств як соціально-правове явище, яке було зумовлене необхідністю збереження можливості роботи підприємства та повноцінного його функціонування та пов’язане з перенесенням місця фізичного розташування потужностей підприємства з місця постійної дислокації повністю або частково, у правовому вимірі мало свої логічні наслідки для юридичних осіб.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32121
Располагается в коллекциях:Статті (ПРЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Трофименко Д.С._Місцезнаходження ЮО.pdf476,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.