Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32362
Название: Аналіз впливу факторів на ефективність процентної політики банку
Авторы: Грушина В.
Колодізєв О.
Ключевые слова: банки
процентна політика
фактори впливу
вартість кредиту
фінансові результати
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Грушина В. Аналіз впливу факторів на ефективність процентної політики банку / В. Грушина, науковий керівник О. Колодізєв // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : Матеріали VІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, присвяченої пам’яті професора, заслуженого працівника вищої школи Дмитра Мусійовича Фесенка, 28-29 березня 2024 р. : тези допов. - Полтава, 2024. − С. 402-404.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено еволюцію процентних ставок, яка показує, що процентна політика є важливим і надійним механізмом контролю за фінансовою діяльністю банків. Доведено, що важливо в сучасних умовах розрізняти процентну політику банків на макро- та мікрорівні. На макрорівні вона складається із заходів, спрямованих на підвищення стабільності банківської системи та ефективності економіки, ефективне використання банківських ресурсів. Дану систему адмініструє Національний банк України, який встановлює і надає рекомендації з уточнення структури та строків подання планів відновлення діяльності вітчизняними банками. Визначено, що на відсоткову ставку по кредиту впливають зовнішні і внутрішні фактори. На мікрорівні запропоновано напрямки для поліпшення процентної політики окремого банку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32362
Располагается в коллекциях:Статті студентів (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Грушина, Колодізєв_402-404.pdf1,85 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.