Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32364
Название: Оптимізація фінансової ефективності банку та шляхи збільшення його прибутковості
Авторы: Носакова Я.
Колодізєв О.
Ключевые слова: прибутковість банку
кредитні ресурси
фінансові показники
чистий прибуток
структура доходів і витрат
банківська діяльність
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Носакова Я. Оптимізація фінансової ефективності банку та шляхи збільшення його прибутковості / Я. Носакова, науковий керівник О. Колодізєв // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : Матеріали VІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, присвяченої пам’яті професора, заслуженого працівника вищої школи Дмитра Мусійовича Фесенка, 28-29 березня 2024 р. : тези допов. - Полтава, 2024. − С. 495-497.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто ситуацію на фінансовому ринку в сучасних кризових умовах, коли багато банків припинили свою діяльність, що спричинило скорочення пропозиції депозитів та зростання відсоткових ставок по кредитах. Обгрунтовано, що дана ситуація суттєво впливає на прибутковість банків, вимагаючи від них покращення ефективності та розвиток стратегій для забезпечення фінансової стійкості. Визначено перелік важливих показників для розрахунку рівня прибутковості банку. Доведено, що забезпечення прибутковості банку можливе за умови дотримання таких принципів управління активами та пасивами, як надійність, ліквідність та ефективність розподілу банківських ресурсів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32364
Располагается в коллекциях:Статті студентів (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Носакова, Колодізєв_495-497.pdf1,85 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.