Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32399
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Алдошина М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-04-22T07:25:52Z | - |
dc.date.available | 2024-04-22T07:25:52Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Міжнародний маркетинг на ринку туристичних послуг: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньої програми «Туризм» третього (освітньо-наукового) рівня: [Електронне видання] / укл. М. В. Алдошина. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 13 с. (Укр. мова) | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32399 | - |
dc.description.abstract | Наведено перелік тем та ключових питань, які буде розглянуто під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, форми та методи оцінювання, а також рекомендована література. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньої програми «Туризм» третього (освітньо-наукового) рівня. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | маркетингова діяльність | ru_RU |
dc.subject | стратегія просування | ru_RU |
dc.subject | інтегровані маркетингові комунікації | ru_RU |
dc.subject | ринок туристичних послуг | ru_RU |
dc.title | Міжнародний маркетинг на ринку туристичних послуг: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» освітньої програми «Туризм» третього (освітньо-наукового) рівня | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Методичні матеріали (ПТТБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
доп.план 70_Міжнародний маркетинг на ринку туристичних послуг.pdf | 543,16 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.