Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32498
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОтенко І. П.-
dc.contributor.authorІващенко Г. А.-
dc.date.accessioned2024-05-13T08:20:15Z-
dc.date.available2024-05-13T08:20:15Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationІнформаційно-аналітичний інструментарій міжнародного бізнесу. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» освітньої програми «Міжнародний бізнес» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. І. П. Отенко, Г. А. Іващенко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (689 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 31 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 25-26.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32498-
dc.description.abstractПодано методичні рекомендації до виконання курсових робіт, правила оформлення курсової роботи, тематику, порядок організації виконання та захисту курсової роботи, зміст і структуру курсової роботи, рекомендовану літературу. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectінструментарійru_RU
dc.subjectкурсова роботаru_RU
dc.subjectміжнародний бізнесru_RU
dc.subjectформатуванняru_RU
dc.subjectрозділru_RU
dc.subjectінформаціяru_RU
dc.titleІнформаційно-аналітичний інструментарій міжнародного бізнесу. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» освітньої програми «Міжнародний бізнес» першого (бакалаврського) рівняru_RU
Appears in Collections:Методичні матеріали (МЕВ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024-Отенко І П, Іващенко Г А.pdf689,05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.