Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32801
Назва: Розвиток туризму в умовах цифровізації економіки
Автори: Сущенко О. А.
Дехтяр Н. А.
Клок О. П.
Єрмаченко В. Є.
Зима О. Г.
Касенкова К. В.
Теми: цифровізація сфери послуг
індивідуальний туризм
онлайн-комунікації
корпоративна культура
туристична діяльність у Франції, Марокко, Портуґалії, Ґані
Дата публікації: 2023
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Розвиток туризму в умовах цифровізації економіки [Електронний ресурс] : монографія / О. А. Сущенко, Н. А. Дехтяр, О. П. Клок [та ін.]; за заг. ред. О. А. Сущенко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (4,81 МБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 200 с. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 193-199.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні тенденції глобального ринку туристичних послуг, обґрунтовано теоретичні пропозиції та практичні рекомендації щодо вдосконалення діяльності сучасних туристичних підприємств та організації дозвілля за допомогою інформаційної складової. Визначено вплив міжнародного туризму на формування корпоративної культури суб'єктів ринку й ділового середовища в галузі. Показано внесок міжнародного туризму в поєднанні з ефектом вимушеної міграції на со-ціально-економічний розвиток суспільства на прикладі Франції, Марокко, Портуґалії та Ґани. Рекомендовано для фахівців із питань управління туристичною діяльністю, викладачів і здобувачів вищої освіти спеціальності "Туризм і рекреація".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32801
Розташовується у зібраннях:Монографії (Т)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023-Сущенко О А, Дехтяр Н А, Клок О П та ін.pdf4,93 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.