Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32935
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШабельник Т. В.-
dc.contributor.authorДворник Д. О.-
dc.date.accessioned2024-06-11T16:49:38Z-
dc.date.available2024-06-11T16:49:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШабельник Т. В. Вибір оптимальної агротехніки методом Паретто / Т. В. Шабельник, Д. О. Дворник // Сучасні проблеми моделювання соціально-економічних систем : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції , збірка тез конференції-2024 (електронне видання). - Братислава-Харків, ВШЕМ – ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32935-
dc.description.abstractЗдійснення вибору оптимальної агротехніки є актуальним напрямком в сучасному аграрному секторі. Метод Паретто є потужним інструментом для прийняття рішень, оскільки дозволяє враховувати конфліктуючі цілі та обмеження у виборі агротехнологій. Робота присвячена вибору оптимальної агротехніки методом Паретто у контексті підвищення продуктивності та ефективності сільського господарства, зменшення негативного впливу на довкілля, оптимізації витрат та ресурсів, забезпечення стійкості господарства та підвищення його конкурентоспроможності. Це дослідження має великий практичний потенціал і може сприяти покращенню управління сільським господарством, забезпечуючи оптимальні результати виробництва та збереження ресурсів для майбутніх поколінь.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectметод Пареттоru_RU
dc.subjectагротехнологіїru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectоптимізація витратru_RU
dc.subjectзабезпечення стійкостіru_RU
dc.titleВибір оптимальної агротехніки методом Пареттоru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ЕКСА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Шабельник_Дворник.pdf440,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.