Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32937
Назва: Економетрична модель інвестиційної привабливості підприємства ІТ-сфери
Автори: Шабельник Т. В.
Тісногуз Є. А.
Теми: модель
інвестиційна привабливість
ІТ-сфера
прогнозування
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Шабельник Т. В. Економетрична модель інвестиційної привабливості підприємства ІТ-сфери / Т. В. Шабельник, Є. А. Тісногуз // Сучасні проблеми моделювання соціально-економічних систем : матеріали XV Міжнародної науково-практичної конференції, збірка тез конференції-2024 (електронне видання). - Братислава-Харків, ВШЕМ – ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024.
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах інвестиційна привабливість підприємства визначає економічний ефект його функціонування та відображає його привабливість для потенційних інвесторів. Проведений аналіз показав, що інвестиційна привабливість підприємств має деякі недоліки, що виникають у зв'язку з сучасними умовами їх функціонування. Для удосконалення оцінки цього фактора була розроблена множинна лінійна економетрична модель, яка базується на основних показниках фінансової діяльності підприємства та їх впливі на рівень інвестиційної привабливості. Результати досліджень показали, що найбільший вплив на інвестиційну привабливість має коефіцієнт рентабельності активів, оскільки він відображає ефективність використання активів підприємства. Описана модель є ефективним інструментом для оцінки інвестиційної привабливості підприємства та прогнозування його показників у довгостроковій перспективі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32937
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕКСА)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Шабельник_Тісногуз (2).pdf583,03 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.