Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Навчально-науковий інститут економіки і права
Кафедра готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій
Методичні матеріали (ГРБКТ)
Монографії (ГРБКТ)
Навчальні видання (ГРБКТ)
Статті (ГРБКТ)
Статті студентів (ГРБКТ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 15.
назад
1
2
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2024
Перспективи використання снекових батончиків у складі сухих пайків для військовослужбовців
Черевична Н. І.
;
Грін Н. М.
;
Герошенко І. О.
2024
Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства
Давидова О. Ю.
;
Колонтаєвський О. П.
;
Сегеда І. В.
2024
Сучасний стан і перспективи впровадження цифрових технологій у вищу освіту
Черевична Н. І.
2024
The world trends of development of state regulation inthe field of health protection
Cherevychna N.
;
Sysoieva S.
;
Holenishcheva Y.
2024
The eco-ergonomics issues of the digital workplace
Mygal G.
;
Protasenko O.
;
Kobrina N.
2024
Інновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.
2024
Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.
;
Крамаренко Д. П.
2024
Інноваційні технології у готельному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Черевична Н. І.
2024
Інновації у ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Черевична Н. І.
2024
Мистецтво сомельє та еногастрономія : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня
Черевична Н. І.
Просмотр
Автор
6
Черевична Н. І.
4
Давидова О. Ю.
3
Protasenko O.
2
Mygal G.
1
Cherevychna N.
1
Holenishcheva Y.
1
Kobrina N.
1
Sysoieva S.
1
Безсонний В. Л.
1
Блохіна О. М.
.
дальше >
Тема
2
digital workplace
2
digitalization
2
готельний бізнес
2
ресторанний бізнес
2
харчування
2
інновації
1
competencies
1
digital education
1
eco-ergonomic design
1
eco-ergonomic thinking
.
дальше >
Has File(s)
15
true