Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 15.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2024Перспективи використання снекових батончиків у складі сухих пайків для військовослужбовцівЧеревична Н. І.; Грін Н. М.; Герошенко І. О.
2024Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарстваДавидова О. Ю.; Колонтаєвський О. П.; Сегеда І. В.
2024Сучасний стан і перспективи впровадження цифрових технологій у вищу освітуЧеревична Н. І.
2024The world trends of development of state regulation inthe field of health protectionCherevychna N.; Sysoieva S.; Holenishcheva Y.
2024The eco-ergonomics issues of the digital workplaceMygal G.; Protasenko O.; Kobrina N.
2024Інновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняДавидова О. Ю.; Черевична Н. І.
2024Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняДавидова О. Ю.; Черевична Н. І.; Крамаренко Д. П.
2024Інноваційні технології у готельному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняЧеревична Н. І.
2024Інновації у ресторанному бізнесі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняЧеревична Н. І.
2024Мистецтво сомельє та еногастрономія : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівняЧеревична Н. І.