Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Навчально-науковий інститут економіки і права
Кафедра готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій
Методичні матеріали (ГРБКТ)
Монографії (ГРБКТ)
Навчальні видання (ГРБКТ)
Статті (ГРБКТ)
Статті студентів (ГРБКТ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 124.
назад
1
2
3
4
...
13
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2023
Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
2022
Основи курортології та рекреації: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Сисоєва С. І.
2022
Традиції та культура харчування народів світу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
2022
Гігієна і санітарія в галузі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
2022
Харчова хімія і нутриціологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Літвінова І. М.
2022
Основи гостинності: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Жуков В. В.
2022
Вступ до фаху: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Жуков В. В.
2022
Life safety and labour protection: work program of the training course for students of speciality 073 “Management” of the educational program “Business administration” of the first (bachelor’s) level
Protasenko O. F.
;
Протасенко О. Ф.
2022
Ecology: work program of the educational discipline for students of all specialities of the first (bachelor’s) level
Protasenko O. F.
;
Протасенко О. Ф.
2023
Перспективи розвитку комп’ютерних технологій у готельно-ресторанному бізнесі
Жуков В. В.
;
Гончаров О. С.
Просмотр
Автор
23
Безсонний В. Л.
15
Давидова О. Ю.
13
Protasenko O.
13
Івашура А. А.
11
Черевична Н. І.
10
Протасенко О. Ф.
9
Третьяков О. В.
7
Mygal G.
7
Сисоєва С. І.
6
Andrieieva S.
.
дальше >
Тема
10
підприємство
10
індустрія гостинності
9
забруднення води
8
safety
8
споживач
7
готельно-ресторанне господарство
7
готельно-ресторанний бізнес
7
заклад
7
послуга
7
продукція
.
дальше >
по дате выпуска
57
2023
45
2022
15
2024
3
2019
2
2018
1
2020
1
2021