Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7 (час пошуку: 0.003 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Традиції та культура харчування народів світу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.
2022Гігієна і санітарія в галузі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.
2023Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2023Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівняДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2024Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарстваДавидова О. Ю.; Колонтаєвський О. П.; Сегеда І. В.
2018Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практикаДавидова О. Ю.
2022Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного господарстваДавидова О. Ю.