Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
українська
English
русский
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Search
Search:
All of DSpace
Навчально-науковий інститут економіки і права
Кафедра готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій
Методичні матеріали (ГРБКТ)
Монографії (ГРБКТ)
Навчальні видання (ГРБКТ)
Статті (ГРБКТ)
Статті студентів (ГРБКТ)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-7 of 7 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023
Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
2022
Гігієна і санітарія в галузі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
2023
Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Сисоєва С. І.
2023
Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Сисоєва С. І.
2023
Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
2023
Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
2024
Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства
Давидова О. Ю.
;
Колонтаєвський О. П.
;
Сегеда І. В.
Discover
Author
6
Давидова О. Ю.
2
Сисоєва С. І.
1
Давидова О. Ю.
1
Колонтаєвський О. П.
1
Сегеда І. В.
Subject
6
продукція
6
споживач
5
виробництво
5
обслуговування
4
готельно-ресторанне господарство
4
підприємство
3
послуга
3
ресторанне господарство
2
гігієна
2
організація
.
next >
Date issued
5
2023
1
2022
1
2024
Has File(s)
7
true