Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 11 (час пошуку: 0.003 секунди).
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Проблематика сталості в індустрії туризму та гостинностіІвашура А. А.
2022Особливості сталості виробництва під час пандеміїІвашура А. А.
2022Соціальні чинники екораціональностіІвашура А. А.
2022Стале сільське господарство для скорочення вуглецевого сліду індустрії гостинностіІвашура А. А.; Логвінков С. М.; Борисенко О. М.
2022Практика ресторанної індустрії для просування здорового сталого харчуванняІвашура А. А.; Тимченко К. І.
2022Система фермерство – гостинність як інноваційна модельІвашура А. А.
2022Стале споживання як один з методів рішення екологічних проблемІвашура А. А.
2022Вклад місцевих і регіональних виробничих підприємств в сталий розвитокІвашура А. А.
2022Проблематика «зелених» практик у сфері гостинностіІвашура А. А.; Протасенко О.
2022Сталі рішення для контролю антропогенного забрудненняІвашура А. А.; Борисенко О. М.