Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Навчально-науковий інститут економіки і права
Кафедра готельного, ресторанного бізнесу і крафтових технологій
Статті (ГРБКТ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-6 из 6.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2022
Особливості сталості виробництва під час пандемії
Івашура А. А.
2022
Ланцюговий ефект розповсюдження інноваційної технології редиспергуючих харчових домішок у виробництво кераміки та вогнетривів
Логвінков С. М.
;
Борисенко О. М.
;
Буторіна Д. Д.
2022
Стале сільське господарство для скорочення вуглецевого сліду індустрії гостинності
Івашура А. А.
;
Логвінков С. М.
;
Борисенко О. М.
2022
Практика ресторанної індустрії для просування здорового сталого харчування
Івашура А. А.
;
Тимченко К. І.
2022
Вклад місцевих і регіональних виробничих підприємств в сталий розвиток
Івашура А. А.
2022
Сталі рішення для контролю антропогенного забруднення
Івашура А. А.
;
Борисенко О. М.
Просмотр
Автор
5
Івашура А. А.
2
Борисенко О. М.
2
Логвінков С. М.
1
Борисенко О. М.
1
Буторіна Д. Д.
1
Тимченко К. І.
Тема
4
інноваційна діяльність
2
стале харчування
2
сталий розвиток
2
індустрія гостинності
1
COVID-19
1
бензоат натрію
1
відповідальності виробника
1
громадське харчування
1
екологічна сталість та прибутковість
1
екологічні технології
.
дальше >
по дате выпуска
6
2022
Has File(s)
6
true