Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7309
Название: | Існуючі підходи до оптимізації структури й параметрів технологічних процесів фінішної механічної обробки |
Другие названия: | Existing approaches to optimize the structure and parameters of technological processes finish machining Существующие подходы к оптимизации структуры и параметров технологических процессов финишной механической обработки |
Авторы: | Дитиненко С. О. Ditinenko S. O. Дитиненко С. А. |
Ключевые слова: | механічна обробка теплофізика різання технологічний процес шорсткість поверхні machining thermal physics of cutting off the process the surface roughness механическая обработка теплофизика резания технологический процесс шероховатость поверхности |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | ХНЭУ |
Библиографическое описание: | Дитиненко С.О. Існуючі підходи до оптимізації структури й параметрів технологічних процесів фінішної механічної обробки / С.О. Дитиненко // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка; “Технічний сервіс АПК, техніка та технології у сільськогосподарському машинобудуванні”. – 2011. – Вип. 115. – С. 103-107 |
Краткий осмотр (реферат): | Показаны достоинства и недостатки теоретических подходов к структурно-параметрической оптимизации финишной механической обработки. Of the advantages and disadvantages of theoretical approaches to structural and parametric optimization of the finish machining. Показано переваги й недоліки теоретичних підходів до структурно-параметричної оптимізації фінішної механічної обробки. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7309 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ЗСЖБЖ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.6. Дитиненко С.А. Существующие подходы .pdf | 314,79 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.