Методичні матеріали (Ф) : [200] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 200
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021Системи підтримки прийняття фінансових рішень : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньої програми «IT-фінанси» першого (бакалаврського) рівняЛелюк С. В.
2021Інформаційно-комунікаційне забезпечення фінансової діяльності : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньої програми «Фінанси і кредит» першого (бакалаврського) рівняЛелюк С. В.
2021Фінансовий контроль : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітньої програми «Фінанси і кредит» першого (бакалаврського) рівняЮшко С. В.
2021Фінансова безпека підприємства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньої програми «Фінанси і кредит» першого (бакалаврського) рівняКузенко Т. Б.
2021Financial diagnostics and value-based estimation of business : work syllabus of the discipline for students of all specialties of the first (bachelor's) levelBerest M. M.; Poltinina O. P.
2021Фінансовий аналіз: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньої програми «Фінанси і кредит» першого (бакалаврського) рівняБерест М. М.
2021Методичні рекомендації до виконання комплексного консультаційного проєкту для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою "IT-фінанси"Лелюк С. В.
2021Фінансова математика. Методичні рекомендації до лабораторних робіт студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівня за освітньою програмою "Фінанси і кредит"Алексєєнко І. І.; Кіпа М. О.
2021Візуалізація фінансових даних. Методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівня за освітньою програмою "ІТ-фінанси"Лелюк С. В.
2021Візуалізація фінансових даних. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівня за освітньою програмою "ІТ-фінанси"Лелюк С. В.
2021Візуалізація фінансових даних. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівня за освітньою програмою "ІТ-фінанси"Лелюк С. В.
2021Управління проєктами в фінансовій сфері. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівня за освітньою програмою "IT-фінанси"Алексєєнко І. І.
2021Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівня за освітньою програмою "ІТ-фінанси"Журавльова І. В.; Лелюк С. В.
2021Міжнародні фінанси. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівня за ОП "Фінанси і кредит"Добринь С. В.; Кіпа М. О.
2021Протидія фінансовим шахрайствам. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів усіх спеціальностей другого (магістерського) рівняЮшко С. В.
2021Фінансова математика. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівняАлексєєнко І. І.; Кіпа М. О.
2021Фінансовий аналіз. Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівняБерест М. М.
2021Інвестування. Методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівняАлексєєнко І. І.; Полтініна О. П.
2018Фінансова безпека підприємства. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівняКузенко Т. Б.
2021Фінанси. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальностей 051 "Економіка", 281 "Публічне управління та адміністрування" першого (бакалаврського) рівняЮшко С. В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 200