Методичні матеріали (Ф) : [200] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 81 по 100 из 200
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Інвестування. Методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівняАлексєєнко І. І.; Полтініна О. П.
2019Фінансовий інжиніринг: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) рівняХвостенко В. С.
2018Управління фінансовою санацією та антикризова фінансова діагностика. Робоча програма для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівняБерест М. М.; Полтініна О. П.
2020Фінансовий аналіз. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівняБерест М. М.
2020Протидія фінансовим шахрайствам. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів усіх спеціальностей другого (магістерського) рівняЮшко С. В.
2019Методичні рекомендації до комплексного тренінгу "Комплексний аналіз та оцінка фінансового стану підприємства" для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівняБерест М. М.
2019Адміністрування фінансової діяльності суб’єктів господарювання : робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальності першого (бакалаврського) рівняСабліна Н. В.
2019Інформаційно-комунікаційне забезпечення: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) рівняЛелюк С. В.
2019Фінанси підприємств: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) рівняЖуравльова І. В.
2019Основи наукових досліджень: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) рівняЖуравльова І. В.
2019Міжнародні фінанси: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» першого (бакалаврського) рівняДобринь С. В.
2019Фінансова математика: методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівняАлексєєнко І. І.; Кіпа М. О.
2019Інтелектуальні системи обробки фінансової інформації: методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівняЛелюк С. В.
2019Управління фінансовою санацією та антикризова фінансова діагностика: методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівняБерест М. М.; Полтініна О. П.
2018Управління фінансовою санацією та антикризова фінансова діагностика : методичні рекомендації до практичних завдань і лабораторних робіт для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівняБерест М. М.; Полтініна О. П.
2018Фінансовий менеджмент і контролінг у сфері бізнесу : методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" третього (освітньо-наукового) ступеняЖуравльова І. В.; Сабліна Н. В.
2019Управління вартістю підприємства: методичні рекомендації до лабораторних робіт та самостійної роботи студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівняПолтініна О. П.; Добринь С. В.
2019Фінанси підприємств: методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівняКузенко Т. Б.
2019Інформаційно-комунікаційне забезпечення: методичні рекомендації до лабораторних робіт та самостійної роботи студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівняЛелюк С. В.
2019Оцінка вартості бізнесу: методичні рекомендації до практичних завдань та лабораторних робіт для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівняПолтініна О. П.; Добринь С. В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 81 по 100 из 200