Поиск


Текущие фильтры:


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-9 из 9.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Сталі рішення для контролю антропогенного забрудненняІвашура А. А.; Борисенко О. М.
2021Аналіз екоусвідомленої харчової поведінки як фактора формування екологічної сталостіІвашура А. А.; Борисенко О. М.
2021Стале харчування як екологічний маркер в індустрії гастрономічного туризмуІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Солдатенко А. О.
2021Використання нутра-ергономічних стратегій і рекомендацій як факторів сталості харчування на виробництвіІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Северинов О. В.
2022Перспективи використання соціально-екологічних систем для розуміння розвитку туристичної галузіІвашура А. А.; Борисенко О. М.
2021Стала харчова поведінкаІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Толмачова М. В.
2021Проблеми на шляху впровадження принципів сталості в індустрії гостинностіІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Логвінков С. М.
2022Проблеми та перспективи сталості індустрії гостинностіЛогвінков С. М.; Борисенко О. М.
2023Сучасні тенденції в галузі зелених технологій у виробництві та переробціІвашура А. А.; Борисенко О. М.