Поиск


Текущие фильтры:



Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-8 из 8.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівняУдовенко С. Г.; Тютюник О. О.; Бринза Н. О.
2022Інформатика : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" освітньої програми "Менеджмент організацій і адміністрування" першого (бакалаврського) рівняУдовенко С. Г.; Бринза Н. О.; Затхей В. А.
2022Інформатика : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" освітньої програми "Менеджмент інноваційної діяльності" першого (бакалаврського) рівняУдовенко С. Г.; Бринза Н. О.; Затхей В. А.
2022Інформатика : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" освітньої програми "Міжнародний ІТ-менеджмент" першого (бакалаврського) рівняУдовенко С. Г.; Бринза Н. О.
2022Інформатика : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" освітньої програми "Міжнародний менеджмент" першого (бакалаврського) рівняУдовенко С. Г.; Бринза Н. О.
2022Інформатика: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент креативних індустрій" першого (бакалаврського) рівняУдовенко С. Г.; Бринза Н. О.; Передрій О. О.
2022Інформатика: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" освітньої програми "Маркетинг" першого (бакалаврського) рівняУдовенко С. Г.; Затхей В. А.; Бринза Н. О.
2022Інформатика : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівняУдовенко С. Г.; Бринза Н. О.