Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/34675Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Ошурко Е. А. | - | 
| dc.contributor.author | Афанасьєва О. М. | - | 
| dc.date.accessioned | 2024-12-13T19:58:44Z | - | 
| dc.date.available | 2024-12-13T19:58:44Z | - | 
| dc.date.issued | 2024 | - | 
| dc.identifier.citation | Ошурко Е. А. Етика бренду як конкурентна перевага в умовах нових споживчих вимог / Е. А. Ошурко, О. М. Афанасьєва // Глобалізація наукових знань: міжнародна співпраця та інтеграція галузей наук: матеріали VII Міжнародної студентської наукової конференції , 29 листопада 2024 р. - Суми, 2024. - С. 347-350. | uk_UA | 
| dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/34675 | - | 
| dc.description.abstract | Мета автора: дослідити етичні норми брендів та які конкурентні переваги в умовах споживчих вимог надає етика бренду. | uk_UA | 
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA | 
| dc.subject | етика | uk_UA | 
| dc.subject | бренд | uk_UA | 
| dc.title | Етика бренду як конкурентна перевага в умовах нових споживчих вимог | uk_UA | 
| dc.type | Article | uk_UA | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (БЖЦМ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 107-146-PB (1).pdf | 450,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.