Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/1446| Назва: | ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ |
| Автори: | Циганок Г. І. |
| Теми: | конкурентоспроможність продукції ринок підвищення теоретичні підходи |
| Дата публікації: | 2012 |
| Видавництво: | Видавництво ХНЕУ |
| Бібліографічний опис: | Циганок Г.І. Теоретичні основи підвищення конкурентоспроможності продукції / Г. І. Циганок // Управління розвитком. - 2012. - №13. - С. 7-8 |
| Короткий огляд (реферат): | Присвячено висвітленню питання забезпечення необхідного рівня конкурентоспроможності продукції у сучасних умовах. Проведено аналіз поняття "конкурентоспроможність продукції". The questions of the competitiveness of products on modern terms was considered. The concept is conducted competitiveness of products were analyzed. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1446 |
| Розташовується у зібраннях: | № 13 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Циганок Г. І. Теоретичні основи підвищення конкурентоспроможності продукції.pdf | 245,8 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
