Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38028| Назва: | Інноваційні тенденції розвитку готельно - ресторанного бізнесу |
| Автори: | Жуков В. В. Нечепуренко К. Б. |
| Теми: | інноваційні тенденції готельно-ресторанний бізнес |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Жуков В. В. Інноваційні тенденції розвитку готельно - ресторанного бізнесу / В. Жуков, К. Нечепуренко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку індустрії гостинності і крафтових виробництв : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 95-річчю заснування Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, 20 листопада 2025 р. : тези допов. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – С. 225-227. |
| Короткий огляд (реферат): | Проаналізовано тенденції впровадження інновацій у готельно-ресторанному господарстві, які забезпечать нові перспективи з метою розширення послуг. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38028 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Тези _ Жуков, Нечепуренко.pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.