Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/11826
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Новиков Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Нежебовский В. В. | - |
dc.contributor.author | Ковальчук А. Н. | - |
dc.contributor.author | Новіков Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Нежебовський В. В. | - |
dc.contributor.author | Ковальчук О. М. | - |
dc.contributor.author | Novikov F. V. | - |
dc.contributor.author | Nezhebovsky V. V. | - |
dc.contributor.author | Kovalchuk O. M. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-20T11:51:22Z | - |
dc.date.available | 2016-05-20T11:51:22Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Новиков Ф. В. Обоснование условий повышения качества обработки при зубошлифовании по температурному критерию / Ф. В. Новиков, В. В. Нежебовский, А. Н. Ковальчук // Вестник СевНТУ: Сборник научных работ. Серия: Машиноприборостроение и транспорт. – Севастополь: СевНТУ, 2010. – Вып. 111. – С. 122–125.Н.В. В. В. | en_US |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11826 | - |
dc.description.abstract | Уменьшение температуры резания и градиента температуры в формируемом поверхностном слое обрабатываемой детали рассматриваются как условия повышения качества механической обработки. Исходя из этого, теоретически обоснованы пути улучшения качества финишного зубошлифования. | en_US |
dc.description.abstract | Зменшення температури різання й градієнта температури при формуванні поверхневого шару оброблюваної деталі розглядаються як умови підвищення якості механічної обробки. Виходячи із цього теоретично обґрунтовані шляхи поліпшення якості фінішного зубошліфування. | en_US |
dc.description.abstract | Reduction in the surface layer of the formed workpiece cutting temperature and temperature gradient conditions considered as improving quality of machining. Based on this theory, grounded ways to improve the quality of the finishing gear grinding. | en_US |
dc.language.iso | ru | en_US |
dc.subject | зубошлифование | en_US |
dc.subject | тепловой поток | en_US |
dc.subject | градиент температуры | en_US |
dc.subject | обработанная поверхность | en_US |
dc.subject | управление качеством | en_US |
dc.subject | зубошліфування | en_US |
dc.subject | тепловий потік | en_US |
dc.subject | градієнт температури | en_US |
dc.subject | оброблена поверхня | en_US |
dc.subject | керування якістю | en_US |
dc.subject | tooth-grinding | en_US |
dc.subject | heat flux | en_US |
dc.subject | temperature gradient | en_US |
dc.subject | the treated surface | en_US |
dc.subject | the quality of management | en_US |
dc.title | Обоснование условий повышения качества обработки при зубошлифовании по температурному критерию | en_US |
dc.title.alternative | Обґрунтування умов підвищення якості обробки при зубошліфуванні за температурним критерієм | en_US |
dc.title.alternative | Substantiation of conditions of improving the quality of treatment at a temperature criterion for gear grinding | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання (ЗСЖБЖ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
статья Новиков Ф.В., Нежебовский В.В., Ковальчук А.Н. -Севастополь, 2010.pdf | 863,97 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.