Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/17238
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХолодний Г. О.-
dc.contributor.authorХолодна Ю. Є.-
dc.date.accessioned2017-07-20T11:20:57Z-
dc.date.available2017-07-20T11:20:57Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationХолодний Г. О. Дослідження процесу формування оптимізації портфеля банківських продуктів в України / Г. О. Холодний, Ю. Є. Холодна // Соціально-економічний розвиток регіонів в контексті міжнародної інтеграції. – 2017. – № 24(13). – С. 19 – 23.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17238-
dc.description.abstractУ даній статті досліджено поняття банківського продукту. Сформовано особливості, які впливають на склад сучасного портфеля банківських продуктів в Україні. Досліджено різні підходи до класифікації банківських продуктів, які дозволяють їх відрізняти від послуг та операцій. Проаналізовано загальну динаміку кредитних операцій банків та проблеми відтоку залучених ресурсів клієнтів. Визначено необхідні принципи формування та оптимізації портфеля банківських продуктів. Акцент зроблено на розкритті особливостей впровадження дистанційного обслуговування клієнтів банків в Україні. Виявлено переваги та недоліки Інтернет-банкінгу за допомогою SWOT-аналізу, які необхідно враховувати при прийнятті рішень стосовно формування портфеля банківських продуктів в сучасних умовах.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectбанківський продуктen_US
dc.subjectпортфель банківських продуктівen_US
dc.subjectкредитний портфельen_US
dc.subjectдистанційне банківське обслуговуванняen_US
dc.subjectІнтернет-банкінгen_US
dc.titleДослідження процесу формування та оптимізації портфеля банківських продуктів в Україніen_US
dc.typeArticleen_US
dc.subject.udcУДК: 336.71en_US
Розташовується у зібраннях:Статті (МТМСФТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
статья_3_Холодные.pdf246,28 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.