Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20086
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Афанасьєв М. В. | - |
dc.contributor.author | Запащук Л. В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-14T10:27:45Z | - |
dc.date.available | 2018-12-14T10:27:45Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Організація виробництва. Методичні рекомендації до виконання практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. М.В. Афанасьєв, Л.В. Запащук; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (403 КБ). - Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2017. - 64 с. - Загол. з титул. екрану. | uk |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20086 | - |
dc.description.abstract | Подано практичні завдання, які згруповані за модулями відповідно до тем робочої програми навчальної дисципліни, та методичні рекомендації щодо їхнього виконання. Надані завдання передбачають різний рівень складності, що дозволяє визначити ступінь засвоєння студентами теоретичних знань і набути практичних умінь та навичок у використанні інструментарію оцінювання форм і методів організації виробничого процесу в просторі й часі та розробленні заходів щодо підвищення результативності виробничих систем промислового підприємства згідно з професійними компетентностями. Рекомендовано для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівня. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk |
dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | uk |
dc.subject | організація | uk |
dc.subject | підприємство | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | виробничий процес | uk |
dc.subject | трудовий процес | uk |
dc.subject | виробнича структура | uk |
dc.subject | виробничі системи | uk |
dc.subject | типи виробництва | uk |
dc.subject | методи виробництва | uk |
dc.subject | тривалість виробничого циклу | uk |
dc.subject | якість продукції | uk |
dc.subject | робоче місце | uk |
dc.subject | норми праці | uk |
dc.title | Організація виробництва : методичні рекомендації до виконання практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" першого (бакалаврського) рівня | uk |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ЕПОБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2017-284-EB Афанасьєв М В, Запащук Л В..pdf | 680,48 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.