Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20861
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШиян Д. В.-
dc.contributor.authorБожко М. В.-
dc.date.accessioned2019-04-15T08:42:53Z-
dc.date.available2019-04-15T08:42:53Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationШиян Д. В. Вплив концентрації виробництва на рівень конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств / Д. В. Шиян, М. В. Божко // Конкурентоспроможність та інновації : проблеми науки та практики : матеріали міжнар. науково-практ. інтернет-конф. присвячена видатному вченому-економісту О. Г. Ліберману : 15-16 лист. 2018 р. : тези допов. – Х. : ФОП Лібуркіна Л. М., 2018. – С. 278–281.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20861-
dc.description.abstractУ роботі досліджено вплив рівня концентрації виробництва на конкурентоспроможність та ефективність галузі рослинництва. На основі аналізу діяльності підприємств доведено, що залежність між змінними має складний характер. Оптимальна величина розмірів земельних площ за критерієм прибутковості та рентабельності галузі рослинництва знаходиться на рівні 3300-4634 га.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectконцентрація виробництваru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectсільське господарствоru_RU
dc.subjectрослинництвоru_RU
dc.titleВплив концентрації виробництва на рівень конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємствru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шиян_Божко_тези.pdf186,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.