Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23582
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зубко Д. О. | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-03T09:19:12Z | - |
dc.date.available | 2020-09-03T09:19:12Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Зубко Д. О. Особливості створення та просування бренду на зарубіжний ринок / Д. О. Зубко // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали І міжнар. наук.-практ. конф., 23 квіт. 2020 р. / редкол.: О. І. Черевко [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харч. та торг. – Х. : ХДУХТ, 2020. – С. 221-224. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23582 | - |
dc.description.abstract | Відзначено, що cучасне розуміння бренду включає декілька аспектів, а саме: механізм сегментації ринку; бренд-імідж; механізм диференціації товарів; комунікації бренду зі споживачем; ідентифікацію товарів або компаній; правові інструменти; концепцію капіталу бренду; корпоративну культуру. Зясовано, що у сучасних умовах використовують два основних напрямки в брендингу: азіатський (японський) і західний (англо-американський). Охарактеризовано процес та головні методи просування бренду, зокрема: проведення різних рекламних компаній та конкурсів, SMM, промо-продукти та ін. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.publisher | ХДУХТ | ru_RU |
dc.subject | бренд | ru_RU |
dc.subject | брендинг | ru_RU |
dc.subject | імідж бренду | ru_RU |
dc.subject | промо-продукти | ru_RU |
dc.title | Особливості створення та просування бренду на зарубіжний ринок | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (МЕМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези доповіді.pdf | 494,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.