Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23603
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Наумік-Гладка К. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-04T06:58:41Z | - |
dc.date.available | 2020-09-04T06:58:41Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Наумік-Гладка К. Г. Екологічність як базовий принцип гостинності та комунікації / К. Г. Наумік-Гладка // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : ІХ всеукр. наук.-практ. Інтернет конф., 20 трав. 2020 р., м. Київ : зб. матер. / Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій. – Київ, 2020. – С.131–133. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23603 | - |
dc.description.abstract | Визначено, що принципи екологічності в сфері гостинності набувають актуальності, як додатковий фактор конкурентоспроможності. Екологічність діяльності підтверджується системами якості менеджменту та сертифікується, що формує легітимність принципу екологічності. Умови кризи, наприклад пандемія, стають фактором креативного розвитку сфери гостинності, де використовується ідея комфорту, безпеки та екологічності в адаптованій формі та підтверджується важливість цих факторів для успішної економічної діяльності. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | екологічність | ru_RU |
dc.subject | сфера гостинності | ru_RU |
dc.subject | комунікація | ru_RU |
dc.title | Екологічність як базовий принцип гостинності та комунікації | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Наумик_4статья.pdf | 360,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.