Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23938
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Chepeliuk M. I. | - |
dc.contributor.author | Чепелюк М. І. | - |
dc.date.accessioned | 2020-10-21T09:08:59Z | - |
dc.date.available | 2020-10-21T09:08:59Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | The social component of international business: syllabus for students majoring in 292 "International Economic Relations" of the second (master's) level: [Electronic edition] / incl. І.М. Chepeliuk - H .: KhNUE, 2020. - 11 p. (English language) | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23938 | - |
dc.description.abstract | The purpose and connection of the discipline with other sciences are determined. The competencies that students master in the process of studying the discipline are given. The thematic plan of the discipline, its content by modules and topics, as well as the procedure and criteria for assessing students' knowledge are presented. Recommended for students majoring in 292 "International Economic Relations" of the second (master's) level. | ru_RU |
dc.language.iso | en | ru_RU |
dc.subject | international relations | ru_RU |
dc.subject | business | ru_RU |
dc.subject | social component | ru_RU |
dc.subject | social responsibility | ru_RU |
dc.title | The social component of international business: syllabus for students majoring in 292 "International Economic Relations" of the second (master's) level | ru_RU |
dc.title.alternative | Соціальна складова міжнародного бізнесу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини» другого (магістерського) рівня | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (МЕВББ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СЦ_МБ_англ.pdf | 459,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.