Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24464| Назва: | Підвищення конкурентоспроможності підприємства сфери фуд-рітейлу |
| Автори: | Константиновський Л. Л. |
| Теми: | конкурентоспроможність конкуренція підприємство конкурентоспроможність сфери фуд-рітейлу |
| Дата публікації: | 2020 |
| Бібліографічний опис: | Константиновський Л. Л. Підвищення конкурентоспроможності підприємства сфери фуд-рітейлу: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Л. Л. Константиновський. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. |
| Короткий огляд (реферат): | В дипломній роботі досліджено теоретичні основи процесу підвищення конкурентоспроможності підприємства в умовах посилення конкуренції, а також розроблено заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано виробничо-господарську діяльність підприємства та вплив зовнішнього середовища на ефективність конкурентоспроможності підприємства. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24464 |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ЕПОБ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Констатиновський Л.Л..pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.