Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24845
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ставерська Т. О. | - |
dc.contributor.author | Фролова Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-05T09:26:23Z | - |
dc.date.available | 2021-03-05T09:26:23Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Ставерська Т. О. Сучасні види інновацій у ресторанному бізнесі. / Т. О. Ставерська, Т. В. Фролова. // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XV міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. присв. видатному вченому-економісту О. Г. Ліберману, 13 лист. 2020 р. : тези допов. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2020. - С. 296-299. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24845 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто суть інновації як результату творчого процесу та процесу отримання цього результату, їх роль у забезпеченні сталого розвитку і фінансової стабільності ресторанного бізнесу. Запропоновано удосконалену комбінаторну класифікацію інновацій в ресторанному бізнесі за критеріальними ознаками: маркетингові; продуктові (асортиментні); економічні; соціальні; організаційні; управлінські; ресурсні; технологічні; програмно-технічні (цифрові – як драйвер упровадження усіх інших компонент із утворенням повноцінного інноваційного кластеру). | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | інновації | ru_RU |
dc.subject | інноваційні технології | ru_RU |
dc.subject | бізнес-процес | ru_RU |
dc.subject | інноваційний кластер | ru_RU |
dc.subject | ресторанний бізнес | ru_RU |
dc.title | Сучасні види інновацій у ресторанному бізнесі | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МЕМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
TEZU_Конкурентоспроможність та інновації_2020.pdf | 613,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.