Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25112
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цема Є. І. | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-05T08:37:40Z | - |
dc.date.available | 2021-04-05T08:37:40Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Цема Є. І. Методика створення додатку для вибору дизайн-концепту етикетки продукту: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 186 «Видавництво та поліграфія» / Є. І. Цема. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25112 | - |
dc.description.abstract | У дипломній роботі наведено огляд і аналіз аналогів електронних додатків та методики їх створення. На основі аналітичних даних сформульовано методику створення додатку для вибору дизайн-концепту етикеток алкогольного продукту. Методика включає наступні етапи: виділення ключових критеріїв етикетки на базі маркетингового аналізу цільової аудиторії, виділення найбільш значущих критеріїв для прийняття рішень щодо вибору доцільних компонентів оформлення етикетки, оцінки рівня пріоритету кожної групи критеріїв для визначення їх послідовності та ступеню реалізації, визначення доцільного стилю для візуального оформлення веб-додатку. Практична реалізація розробленої методики була відображена у вигляді посадової сторінки. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | веб-додаток | ru_RU |
dc.subject | методика | ru_RU |
dc.subject | дизайн етикетки алкогольного продукту | ru_RU |
dc.subject | метод аналізу ієрархій | ru_RU |
dc.subject | метод експертного оцінювання | ru_RU |
dc.title | Методика створення додатку для вибору дизайн-концепту етикетки продукту | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МСТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цема Євгенія Іванівна-.. 2.pdf | 3,1 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.