Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25367
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Алдошина М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2021-05-27T08:46:28Z | - |
dc.date.available | 2021-05-27T08:46:28Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Менеджмент та маркетинг у галузі гостинності : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» першого (бакалаврського) рівня / укл. М. В. Алдошина. ‒ Харків: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. - 14 с. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25367 | - |
dc.description.abstract | Знання та вміння з навчальної дисципліни «Менеджмент та маркетинг у галузі гостинності» необхідні спеціалісту для створення конкурентоспроможних підприємств у сфері готельно-ресторанного обслуговування, ефективного ведення маркетингової діяльності та формування сучасної системи управління всіма підрозділами підприємства. Рекомендовано для для студентів спеціальності 242 «Туризм» першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | ru_RU |
dc.subject | управління | ru_RU |
dc.subject | організаційна структура | ru_RU |
dc.subject | персонал | ru_RU |
dc.subject | маркетинг | ru_RU |
dc.subject | просування | ru_RU |
dc.title | Менеджмент та маркетинг у галузі гостинності : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РП_МиМ у галузі гостинності_Алдошина.pdf | 890,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.