Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26410
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГунько О. В.-
dc.date.accessioned2021-11-22T10:47:26Z-
dc.date.available2021-11-22T10:47:26Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationВища математика: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний. бізнес» першого (бакалаврського) рівня: [Електронний ресурс ] / уклад. О. В. Гунько. – Харків: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. ‒ 10 с. (Укр. Мова)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26410-
dc.description.abstractВизначено мету і зв’язок дисципліни з іншими науками. Наведено компетентності, які набувають студенти у процесі вивчення дисципліни. Надано тематичний план навчальної дисципліни , її зміст за модулями та темами, а також порядок оцінювання знань студентів. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно- ресторанний. бізнес» першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectлінійна алгебраru_RU
dc.subjectвекторна алгебраru_RU
dc.subjectаналітична геометріяru_RU
dc.subjectматематичний аналізru_RU
dc.subjectдиференціальне численняru_RU
dc.subjectінтегральне численняru_RU
dc.subjectфункції двох зміннихru_RU
dc.subjectдиференціальні рівнянняru_RU
dc.subjectрядиru_RU
dc.titleВища математика: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний. бізнес» першого (бакалаврського) рівняru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ЕММ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВМ 241 Готел-рест. бизн..pdf602,22 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.