Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26506
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Безсонний В. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-01T09:54:33Z | - |
dc.date.available | 2021-12-01T09:54:33Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Стандартизація і сертифікація: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Міжнародний готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня : [Електронне видання] / уклад. В. Л. Безсонний. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. – 10 с. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26506 | - |
dc.description.abstract | Подано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за темами. Вміщено плани лекцій і практичних занять, матеріал для закріплення знань (завдання для самостійної роботи, контрольні запитання), критерії оцінювання знань студентів. Рекомендовано для студентів спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Міжнародний готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | стандартизація | ru_RU |
dc.subject | сертифікація | ru_RU |
dc.subject | метрологічне забезпечення | ru_RU |
dc.subject | вимірювання | ru_RU |
dc.subject | управління якістю | ru_RU |
dc.title | Стандартизація і сертифікація: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Міжнародний готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ЗСЖБЖ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стандартизація та сертифікація.pdf | 574,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.