Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26939Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Нікітіна Ю. В. | - |
| dc.date.accessioned | 2022-01-21T09:38:10Z | - |
| dc.date.available | 2022-01-21T09:38:10Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Нікітіна Ю. В. Антикризове управління підприємствами харчової галузі: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / Ю. В. Нікітіна. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. | ru_RU |
| dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26939 | - |
| dc.description.abstract | Об’єктом дослідження є процес антикризового управління підприємством. Предметом дослідження є теоретичні, науково-методичні та практичні аспекти антикризового управління підприємством. Метою роботи є обґрунтування теоретичних положень і розвиток методичних засад та розробка практичних рекомендацій щодо застосування інструментарію антикризового управління підприємством. Методи дослідження: узагальнення та системного аналізу; фінансово-економічного і статистичного аналізу; метод порівняння; графічний; аналіз і синтез. Використано пакети Microsoft Office 2010: Word, Excel, Statistica, Ramus. В результаті дослідження змоделювано процес антикризового управління підприємством, запропоновано методичний підхід щодо оцінки фінансових ризиків в системі антикризового управління підприємством; визначені стратегічні напрями розвитку підприємства з урахуванням факторів впливу внутрішнього та зовнішнього середовища на засадах використання інструментів стратегічного аналізу. | ru_RU |
| dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
| dc.subject | криза | ru_RU |
| dc.subject | ризик | ru_RU |
| dc.subject | загроза | ru_RU |
| dc.subject | фактори | ru_RU |
| dc.subject | антикризове управління підприємством | ru_RU |
| dc.subject | харчова галузь | ru_RU |
| dc.title | Антикризове управління підприємствами харчової галузі | ru_RU |
| dc.type | Other | ru_RU |
| Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ФК) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ДипломНикитина.........pdf | 3,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.