Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27428Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Литвиненко А. О. | - |
| dc.date.accessioned | 2022-06-01T19:47:34Z | - |
| dc.date.available | 2022-06-01T19:47:34Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.citation | Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. А. О. Литвиненко. – Електрон. текстові дан. (452 ККБ). – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 31 с. – Загол. з титул. екрану. | ru_RU |
| dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27428 | - |
| dc.description.abstract | Викладено тематику, методику написання й основні вимоги до оформлення курсової роботи, послідовність рецензування та захисту, критерії оцінювання знань студента під час виконання й захисту курсової роботи. Рекомендовано для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
| dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
| dc.subject | підприємництво | ru_RU |
| dc.subject | інноваційне підприємництво | ru_RU |
| dc.subject | стартап-проєкти | ru_RU |
| dc.subject | вимоги до оформлення | ru_RU |
| dc.subject | структура курсової роботи | ru_RU |
| dc.subject | критерії оцінювання | ru_RU |
| dc.subject | захист | ru_RU |
| dc.title | Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ПТТБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2022-Литвиненко А О.pdf | 681,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.