Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27994
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ястремська О. М. | - |
dc.contributor.author | Пасько М. І. | - |
dc.contributor.author | Томах В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-06T18:58:47Z | - |
dc.date.available | 2022-07-06T18:58:47Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи студентів спеціальності 073 "Менеджмент" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. М. Ястремська, М. І. Пасько, В. В. Томах; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (661 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. — 43 с. — Загол. з титул. екрану.. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27994 | - |
dc.description.abstract | Подано методичні рекомендації щодо структури, змісту основних розділів, організації підготовки та написання, правил оформлення й порядку захисту дипломних робіт освітнього рівня "бакалавр". Рекомендовано для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" освітньо-професійних програм "Логістика", "Менеджмент організацій і адміністрування", "Менеджмент інноваційної діяльності" першого (бакалаврського) рівня всіх форм навчання. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | менеджмент | ru_RU |
dc.subject | менеджмент організацій і адміністрування | ru_RU |
dc.subject | менеджмент інноваційної діяльності | ru_RU |
dc.subject | логістика | ru_RU |
dc.subject | дипломна робота | ru_RU |
dc.title | Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи студентів спеціальності 073 "Менеджмент" першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (МЛІ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2022-Ястремська О М, Пасько М І, Томах ВВ.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.