Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28449
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жуков В. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-02T11:31:51Z | - |
dc.date.available | 2023-01-02T11:31:51Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Вступ до фаху: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. В. В. Жуков – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 16 с. (Укр. мов.) | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28449 | - |
dc.description.abstract | Наведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом всього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | освітній процес | ru_RU |
dc.subject | структура | ru_RU |
dc.subject | навчальний план | ru_RU |
dc.subject | освітня програма | ru_RU |
dc.subject | принципи | ru_RU |
dc.subject | академічна доброчесність | ru_RU |
dc.title | Вступ до фаху: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
поз.515_!Вступ_до_фаху_Готел_но-ресторанна_справа_2022.pdf | 306,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.