Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28878
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖуков В. В.-
dc.date.accessioned2023-02-07T16:06:15Z-
dc.date.available2023-02-07T16:06:15Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationОснови гостинності: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. В. В. Жуков – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 17 с. (Укр. мов.)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28878-
dc.description.abstractНаведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом всього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectіндустрія гостинностіru_RU
dc.subjectпослугаru_RU
dc.subjectякість послугиru_RU
dc.subjectякість обслуговуванняru_RU
dc.subjectстандарт обслуговуванняru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectкорпоративна культураru_RU
dc.titleОснови гостинності: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
поз.516_!Основи_гостинностi_2023.pdf620,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.