Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29072
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ревенко О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-15T19:03:00Z | - |
dc.date.available | 2023-03-15T19:03:00Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Вступ до фаху: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 ''Економіка'' освітньої програми ''Економіка підприємства'' першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. О. В. Ревенко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 14 с. (Укр. мов.) | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29072 | - |
dc.description.abstract | Наведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом всього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 051 "Економіка" освітньої програми ''Економіка підприємства'' першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | фахівець економічної сфери | ru_RU |
dc.subject | якість освіти | ru_RU |
dc.subject | професійний успіх | ru_RU |
dc.subject | економіка підприємства | ru_RU |
dc.subject | започаткування бізнесу | ru_RU |
dc.subject | ефективність | ru_RU |
dc.title | Вступ до фаху: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 ''Економіка'' освітньої програми ''Економіка підприємства'' першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ЕПОБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
поз. 444_!Вступ до фаху 2022.pdf | 328,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.